Har du pappersbilder, äldre eller nyare, i olika storlekar som du vill ha digitaliserade? Då kan vi hjälpa dig att skanna in pappersbilderna och leverera på CD/DVD med tryck, USB eller album på vår egen server.

När vi skannar in bilderna görs en redigering av färger och ljus för att få dem så bra som möjligt. Bilderna blir i högupplöst format som räcker till stora utskrifter på papper om så önskas.