När du har fotograferat dig i fotostudion händer följande.


  1. Vi säkerhetskopiera minneskorten
  2. En rensning av bilder som inte håller sker (blundar, suddiga, ointressanta mm)
  3. Kvarvarande bilder redigeras i en bildstil som vi tycker passa med motivet eller enligt dina önskemål (färg, svartvitt eller blandat)
  4. En länk med redigerade bilder skickas till den e-postadress som angavs vid bokningen. Detta e-post få du normalt inom 24 timmar från fotograferingen. Här kan du ladda ner dina bilderLeverans av färdiga/digitala bilder


När vi redigerat bilderna meddelar vid dig via e-post. Via länken kan du ladda ner de högupplösta redigerade bilderna. En uppskattad lösning för den som har svårt att komma ifrån eller har en bit att åka. Vill du hellre hämta bilderna hos oss? Du kan då välja att boka en tid för att komma in och hämta bilderna. De levereras på CD skiva (ingår i priset). Ta med USB minne om du hellre vill ha dem på detta. Din länk kommer att finnas kvar i minst 12 månader och du kan ladda ner bilderna hur många gånger som helst.


Redigering i annan stil?


Det ingår att du kan om så önskas välja fem av bilderna i annan färg. Skicka oss då via e-post filnamnen på den eller de bilder som skall ändras och till vilken färgvariant (ange referens/filnamn på en bild vars färger du gillar).

 

Betalning?


Du betalar fotograferingen direkt vid fotograferingstillfället. Kontant, Swish eller kort. Alltid kvitto.


Bilderna oredigerade - ingår det?


Nej RAW bilderna som kommer ut direkt ur kameran vid fotografering ingår ej. Vill du redigerar bilderna själv säger du till vid bokningen eller vid fotograferingen. Ej när bilderna är redigerade.


Dela/ge bort bilder till andra?


Ja det är helt ok om du vill dela enskilda bilder eller kopiera din USB/CD skiva


Pappersbilder?


De digitala bilderna som ingår är högupplösta och räcker till stora pappersutskrifter. Vill du ha hjälp att fotografera hjälper vi dig gärna.