Digitala bilder/Download

Samtliga bilder på denna sida är till salu. Vid varje bild finns en köpknapp. Betalning via PayPal/Kontokort  via säker betalning. Digitala köp kan laddas via en nerladdningslänk som kommer via ett e-post.

Köp hela albumet

Nu kan du köpa samtliga bilder i ett album.  1 MP webb-bilder eller högupplösta bilder som räcker till för print.

Pappersbilder

Vid beställning av pappersbilder skickas din beställning direkt till tryckeriet i England. Det är ett professionellt fotolabb med högre kvalité än konsumentlabben.

Du som hellre vill komma och hämta dina bilder (och slippa frakt) hos oss på Södra Malmgatan 7, Kalmar meddelar oss vilka bilder som önskas via e-post eller besök.

Att tänka på

Är du med på någon bild men vill inte detta? Meddela oss i vilket album och vilken bild så tar vi bort bilden. Bilderna få enligt gällande lagstiftning endast användas för privat bruk samt nyhetsrapportering. Bilder med personer få inte användas till reklam om det inte finns en notering om det vid bilden.